Club info

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jonne_2.jpg

Bent u in het verleden gestopt met biljarten en vindt u het leuk om weer eens een balletje te stoten, dan bent u bij ons van harte welkom.
Wij zijn drie avonden en een middag per week open van 19.00 – 22.00 uur. Iedere avond is er een team van 7 tot 8 leden die vrij spelen of in competitieverband de spelsoort libre en of bandstoten spelen. In onze biljartkelder staan 3 wedstrijdtafels en en een stamtafel waar tussendoor een drankje tegen een kleine vergoeding genuttigd kan worden.

Onze vereniging telt ongeveer 30 leden en heeft ruimte voor nieuwe leden. Lijkt het u leuk om het eens te proberen kom dan eens langs. Het merendeel van onze leden vinden gezelligheid net zo belangrijk als het winnen van een partij.

Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.
Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jonne_2.jpg